Parhaat Lehtitarjoukset 2017

Ite oon tälläinen lehtien suurkuluttaja, ja niitä tulee tänne kotiin asti melkeinpä monta viikossa, ja lähes kymmenkunta kuukaudessa. Kun tilaa näin paljon erilaisia lehtiä, säästää aika paljon rahaa ja saa kaikkia kivoja tilaajalahjoja, kun vähän kattelee noita tarjolla olevia lehtitarjouksía. Yksi uusista suosikki sivustoista mitä tulee lehtitarjouksiin on noussut nyt 2017 ehdottomasti sellainen sivusto kuin parhaatlehtitarjoukset.com. Toi designi on tosi tollanen simppeli ja kiva, ja kaikki näyttää tyylikkäältä. Ja mitä tärkeintä, tarjoukset on hyviä.

parhaat lehtitarjoukset 2017

LOL ihan paras kuva mikä tula vastaan! Pakko oli laittaa

Lehtitilauksia vuodelle 2017

Jotenkin tuntuu vähän siltä, että koko ajan meille tuotetaan lisää ja lisää erilaisia lehtiä suomenkielellä, joka on tietenkin hieno asia. Ainoa vaan, että mulla tulee intoa tilata niitä uusiakin lehtiä, mutta sitten oon niin huono luopumaan vanhoista tilauksista. Seurauksena on iloinen mimmi ja tyhjä lompakko, josta sitten taas en olekkaan niin iloinen 🙁

Tällä hetkellä tilauksessa on ainakin nämä lehdet (jotain on voinut unohtua kun en jaksa nyt tätä tarkistaa):

  •  Anna lehti
  • Historia lehti
  • Seura lehti
  • Seiska lehti
  • Golf Digest lehti
  • Mikrobitti lehti
  • Hyvä Terveys lehti
  • Suosikki lehti
  • Helsingin sanomat lehti (jos tätä nyt voi ihan kirjaimellisesti lehdeksi lukea tässä merkityksessä)

Tosta jäi varmasti nyt jotakin pois, mutta siis noita lehtiä tulee kyllä meille ihan urakalla. Toi postimies varmaan vihaa jo mua, kun pitää kantaa noin paljon kaikkea painavaa aina tänne mun osoittesseen. Tulee nimittäin myös tilattua “hieman” kaikkea netistä, ja toi säästäminen ei ehkä ole se puoli josta mut parhaiten tunnetaan :D. No ainakin on kivaa, sehän on tärkein eikö vain.

Jotkut on tuosta listasta ehkä huommanneetkin, että luen lähinnä suomalaisia lehtiä. Ne on ollut vaan jotenkin helpompia tilata, mutta nykyään toi alkaa olla jopa hieman erilainen tilanne. Nimittäin nettilehtiä voi tilata USA:sta asti tosi helposti, ja sit lukea mistä tahansa laitteelta tosi näppärästi. Tän takia ajattelin ehkä pyhittää vuoden 2017 nettilehtien vuodeksi. Kauhean tramaattista, tiedän kyllä.

Esimerkiksi mun äiti on siirtynyt lähes kokonaan nykyään sähköisiin lehtiin, ja just tollasiin enkunkielisiin. Se lukee niitä sitten vaan koneelta, ja sehän siinä tietty on hyvä että ne saa luettavaksi heti kun ne ilmestyy. Eikä tarvii maksaa niitä postimaksuja, jonka takia noita ulkomaalaisia aikakausilehtiä ei ole ennen oikein kannattanut tilata laisinkaan.

Pyysin mutsilta vähän apua, ja saatiin mullekkin ladattua tollanen Kindle -niminen sovellus iPadiin ja tehtyä tili Amazoniin. Seuraavan kerran kun nään sen, se saa kyllä myös neuvoa ton tilauksen teossa, ja sitten voisinkin laittaa heti tilauksen menemään. Pari ideaa mulla on jo sen suhteen, mitä laittaisin tilaukseen. Yllätys, yllätys ;D