Nettideitti Kokemuksia

Olen tätänykyään onneksi jo onnellisesti parisuhteessa, mutta ennen kuin tämä suhde syntyi, olin aktiivinen nettideittailun käyttäjä. Se oli minusta helpoin tapa tutustua miehiin, kun olin niin kiireinen että ei arkisin tuntunut oikein aika riittävän ulkonakäyntiin, ja perjantai-iltaisin tuntui niin väsyneeltä että kotiin jääminen tuntui helpoimmalta ja kivoimmalta.

nettideitti

Parasta ehkä netissä deittailussa onkin se, että sitä voi helposti tehdä vaikka 20 minuuttia siellä täällä, tai tunnin illassa. Jos taas lähtee oikeasti ulos etsimään sitä kumppania, siihen täytyykin sitten varata aikaa ihan kunnolla, matkoihin ja kaikkeen siihen kuuluvaan. Varsinkin jos ei asu ihan keskustassa, menee tästä reissusta paljon aikaa “hukkaan”.

Oikean deittisivuston valinta

Parhaiten tulet onnistumaan nettideittailussa valitsemalla oikean sivuston. Sivuja on nykään monenlaisia, ja monet niistä ovat erikoistuneet johonkin tiettyyn sekmenttiin. Osa on enemmän kiireisille uraihmisille, kun taas monet ilmaiset sivut ovat tarkoitettu sitten lähes kaikille. Osa on erikoistunut ihmisiin tietyistä uskonnoista, kun taas toiset ihmisille eri elämäntilanteista.

Deittisivustoista voit lukea tarkemmin vaikka linkin takaa, josta löytyy myös hyviä artikkeleja mm. profiilin luomiseen. Tuolla on lisäksi arvostelua joistakin suosituista netin deittipalstoista. Ole myös tarkkana sen suhteen, onko palvelu suunnattu enemmän pitkäaikaisten suhteiden luomiseen, vai enemmänkin sellaiseen yhden illan hauskuuteen. Väärällä sivulla ollessasi tulet todennäköisesti pettymään tuloksiin.

Nettideittailun turvallisuus

Osa pelkää vieläkin, että nettideittailu on vaarallista. Tämä on kuitenkin yleinen harhaluulo, sillä pienellä varautumisella ei nettideittailu ole mitenkään sen vaarallisempaa kuin normaali face-to-face deittailu. On joitakin turvallisuussääntöjä, joista kuitenkin kannattaa pitää kiinni.

1) Sovi tapaamiset julkiselle paikalla

Ensitapaamiset kannattaa aina sopia julkisille paikoille ihan varmuuden varalta. Ekana ei kannata tavata toista omassa kodissa, tai edes heidän kodissaan. Parasta on kutsua heidät vaikka kahville tai ulos käymään, jolloin voit olla varma että hän ei pysty tekemään mitään sopimatonta julkisesti.

Vasta kun voit olla luottavainen hänen aikeistaan, kannattaa tapaamisia siirtää yksityisimmille paikoille.

2) Kerro kavereille kenen kanssa olet menossa ja minne

Kun kerrot kavereillesi minne olet menossa ja kenen kanssa, varsinkin jos kerrot vielä mihin aikoihin aiot tulla kotiin, voit suojautua mahdollisilta yllätyksiltä mieläkin paremmin,

Vaikka paikan ja henkilön kertominen on aina hyväksi, kaveria ei kannata laittaa aina odottamaan takaisinpaluutasi. Riski että jotakin tapahtuu on niin pieni, että turha on rasittaa kavereitasi sen takia joka kerta. Yleensä riittää hyvin, että kerrot vaan minne olet menossa, ja kenen kanssa.

Oikeasti nettideittailu on ihan turvallinen tapa tavata ihmisiä, kunhan pitää yllä pientä tervettä varovaisuutta. Tämän takia yhä useampi suomalainen onkin liittynyt ainakin jonkin nettipalvelun asiakkaaksi, josta he etsivät seuraa kun aika ei muuten riitä.

Liity siis sinäkin, jos seuraa kaipaat. Nettideitti on helpoin tapa tutustua uusiin ihmisiin, varsinkin jos et ole kauhean ulospäinsuuntaunut. Suosittelen lämpimästi, ja itse olen ollut noihin todella tyytyväinen.