Tulostinmusteet Edullisest Netistä

Tiesitkö että tilaamalla musteet tulostimeesi netin kautta, voit säästää paljon rahaa niiden hinnassa? Tulostinmusteet ovat huomattavasti edullisempia netin kautta ostettuina, kiitos monien merkittävien seikkojen kuten isompien kertatilauskokojen ja muiden tekijöiden, jonka ansioita mustepatruunoita myyvät verkkokaupat voivat tarjota niitä huomattavasti edullisemmin kuluttajille. Kuten Gigantin mainoskamppanjaa lainatakseni, ” Se nyt vain on tyhmää maksaa liikaa”.

Joskus voi olla haastavaa löytää omaan tulostimeen sopiva mustekasetti lähikaupoista, jolloin kannattaa ehdottomasti kääntyä netin puoleen. Listan suosituimmista tulostinmusteita myyvistä kaupoista löydät vaikka tuosta linkin takaa, mutta voidaan sanoa että keskimäärin Suomessa on vain muutama musteita netin kautta myyvä kauppa, jotka dominoivat suomalaisten kulutusta.

Yhä useammat suomalaiset ostavatkin tätä nykyään musteensa netin kautta, säästäen jopa useita satoja euroja vuodessa jos musteen kulutus on kovaa. Erityisesti toimistolla, jossa tulostinta usein käyetään kaikkein eniten, voidaan säästää todella merkittäviä summia, kun tilataan mustepatruunat tulostimeen netin halvemmista kaupoista, sen perinteisen ja kalliin kaupan sijasta. Monet näistä nettikaupoista tavoittelevatkin yrittäjien rahoja, ja kertomalla heille olevansa yrityksen puolesta ostoksilla, vähentävät he suoraan ALV:n hinnoista, joka laskee hintaa entisestään.

Toinen hyvä puoli netin kautta ostettaessa on se, että sieltä löytyy mustetta vähän tulostimeen kuin tulostimeen. Oli sinulla sitten Canonin, Epsonin tai vaikka HP tulostin, tulet löytämään juuri omaan tulostimeesi sopivaa mustetta kaikkein parhaiten juuri netistä. Usein riittää, että tiedät tulostimesi mallinumeron, jonka avulla kaupat osaavat kertoa mitkä musteet sopivat juuri tähän tulostinmalliin. Joskun joudut kuitenkin selvittämään sinulle sopivan mustekasetinmallin ihan itse, jolloin kannattaa kääntyä valmistajien puoleen. Esimerkiksi Canonin tulostimissa tämän tiedon löytää helposti heidän kotisivuiltaan, osoitteesta canon.fi

mustepatruunat netistä

Muutenkin tulostinmusteita on helppo ostaa netin kautta, eikä sinun kannata pelätä sitä, ettäkö ostaisit vahingossa vääränmallisen musteen. Mikäli nimittäin ostat musteen netin kautta, saat sen osana Kuluttajasuojalain tarjoamaan 14- päivän palautusoikeutta. Tällöin voit palauttaa musteen ilman kysymyksia tai taistelua 2 viikon aikana sen saapumisesta sinulle. Jos siis mustekasetti olisikin väärä, voit vain palauttaa sen ja ostaa uuden tilalle.

Valitettavasti tämä suojalaki ei ole kyseessä, mikäli mustepatruuna ostetaan yrityksen nimiin, jolloin kannattaa kyllä olla erityisen tarkkana, että on ostamassa sopivaa mustetta. Onneksi yrityksissä löytyy yleensä ainakin yksi tieto-taitoinen, joka tietää mikä tulostinmalli on kyseessä ja pystyy sen avulla selvittämään siihen sopivan musteen.

Suosittelen kuitenkin todella lämpimästi tilaamaan jatkossa musteet netin kautta. Tämä on helppo tapa säästää rahaa ja vaivaa. Jos tilaat kerralla vain yhden mustekasetin, saattaa se jopa mahtua suoraan kotipostiisi. Muuten joudut hakemaan sen lähimmästä postista. Toisaalta jos tilaat kerralla hieman isomman satsin, vaikkapa pari varapatruunaa jatkoa varten, saat suurimmasta osasta nettikauppoja tulostinmusteesi kotiin ilman postikuluja. Tämän avulla voit säästää noin 5 – 10 € tilauksestasi. Koska postimaksut ovat yleensä ainakin tuon 5 € pienillä tilauksilla, on usein taloudellisempaa tilata kerralla vähän isompi satsi mustetta kotiin.

Vinkkinä voin vielä mainita, että netistä voi helposti ostaa noita kierrätettäviä mustekasetteja, jotka voi siis helposti kierrättää sitten kun ne tyhjentynt. Yleensä ne saa lähettää valmistajalle ilmaiseksi mukana tulevassa postikortissa. Valmistaja sitten kierrättää ne tehokkaasti uusien kasettien tekemiseen, jolloin luonto säästyy. Tämä on helppo tapa tehdä pieniä arjen tekoja luonnonsuojeluksi, jonka takia suosittelen kyllä lämpimästi ainakin harkitsemaan tälläisiä mustepatruunoita. Vaiva on pieni, mutta jos me kaikki tekisimme hieman enemmän luontomme eteen, voisimme yhdessä saada loppujen lopuksi melko isojakin muutoksia aikaan.