Tervetuloa / Willkommen!

tere

Monet kävijäni sekä ystäväni jo tietävät, että silloin kun saan tietyn idean, niin mennään eikä meinata. En todellakaan ole maahan makaamaan pysähtyvä heppu, sen sijaan hommiin kuin juttuihin keksitään aina ratkaisu. On hyvin tärkeää olla rohkea ja uskoa omaa sydäntään, olla rohkea ja luottaa omiin taitoihin, ja tietenkin jälleen kerran, uskaltaa luottaa näihin omiin kykyihin. Niin kuin melkein 3 vuotta menneisyydessä yrittäjäksi heittäytyessäni sanoin sivuillanikin, että nuo ikiomat taidot kyllä kantaa pitkälle jos niihin riittävän voimakkaasti luottaa (ja tekee töitä sen eteen): niinhän ne ovat kantaneet, ja lennättäneet kauemmas kuin koskaan uskalsin kuvitellekaan.

Ikioman sivuston ylös laittaminen on ollut aatoksissa aina silloin tällöin, mutta kiireiden ja resurssien takia olen aina tämän tuuman kuopannut. Nyt joka tapauksessa kyseinen idea syntyi toteen, ja rankkojen työpäivien jälkeen ikioma blogisaitti on viimein valmis. Huurraaaa!

Ja samalla tervetuloa kurkkimaan uutta sivuani. Kävi vanhanaikaisesti en kyennyt olla aloittamatta kirjoittamista. En kyennyt olla tekemättä jotakin ensikertaista projektia, sellaista uutta tekoa, tietyn uutukaisen jutun opettelua. Uuden asian opettelulla meinaan pääasiassa sitä, että teen sivujani nyt WordPressissä, kun se aikaisemmin oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa ohjelmistoa, koska halusin, sekä huomaan, että kestää kauan, ennen kuin älyän hyvin tämän alustan toiminnan. Tuntuu olevan ihan omanlainen maailmansa.

Miksi kirjoitan blogia?

Nytten kun taas tässä aloin avautumaan näin paljon omista jutuistani, niin kerron teille lisäksi muutkin hyvin merkitykselliset tiedot. Harrastan golffia. Lasketaanko harrastukseksi myös matkailu, telkun kova katselu sekä koneen luona blogini parissa säätäminen? Joo ja tietenkin ainainen töissä käymisen yrittäminen? Eli taidankin olla vain aivan tavallinen neitonen.